Çin'den Galatasaray'a Podolski teklifi nihayet geldi!

Çin kulübü Beijing Guoan, Galatasaray'a "Hem siz hem biz mutlu olacağız. Podolski'yi alıyoruz. Buna göre planlarınızı yapabilirsiniz." mesajı yolladı. Alman futbolcu "tamam" derse gidecek.

Galatasaray'da Lukas Podolski ile yollarını ayırmak için gün sayıyor. Sarı-kırmızılıların "20 Ocak'a kadar kararınızı verin" restine Çinliler kısa süre içinde karşılık verdi. Beijing Guoan Kulübü, 32 yaşındaki Alman futbolcunun transferinde kararlı olduğunu yineledi ve belirtilen tarihten önce bu işi bitireceğini iletti. Böylece Galatasaray Lukas Podolski'yi 7 milyon Euro'ya Çin kulübüne satacak. Daha önce menajerler aracılığıyla Galatasaray'la temas kuran Çinliler resmi yoldan sarı-kırmızılılara tekliflerini bildirdiler.

Çin ekibi, "Hiç merak etmeyin. Bugün 20 Ocak'a kalmayacak. Hem siz hem biz mutlu olacağız. Podolski'yi alıyoruz. Buna göre planlarınızı yapabilirsiniz" mesajını ilettiler.

SÖZ PODOLSKI'DE

Galatasaray öneriyi kabul etti ama transfere nokta konulması için Lukas Podolski'nin 'tamam' demesi bekleniyor. Ülkesinden dönen Lukas Podolski'nin Çin kulübüyle görüşmesinin sonuçlanmasını bekleyen Galatasaray buna göre transferde forvet hattına takviye yapacak. Konuyla ilgili dün Milliyet'e konuşan Galatasaraylı idareciler ise, "Podolski artık gitti denilebilir. Çin kulübüyle alacağı para konusunda detayları görüşüyor. O noktalanır noktalanmaz bu transfer açıklanır" dediler. Galatasaray Podolski'den gelecek parayla forvet dışında stoper ihtiyacını da karşılayacak.

BİR BUÇUK SEZONDA 15 GOL

2015 yılında Galatasaray'a gelen Lukas Podolski 33 maçta forma giydi. Alman yıldız 15 kez rakip fileleri sarstı.

Çin'den Galatasaray'a Podolski teklifi nihayet geldi! ile ilgili etiketler Galatasaray Çin Lukas Podolski
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.