Hadise'den flaş Hakan Sabancı açıklaması!

Kayseri'de bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla bir araya gelen Hadise'den gündeme ve özel hayatına dair açıklamalar geldi.

Hakan Sabancı ile alakalı ilk kez konuşan güzel şarkıcı, ‘Hakan sadece güzel bir jest yaptı. Onun dışında bir aşk söz konusu değil.' dedi.

Basının görüntü almasını engelleyen korumalar ile ilgili şemsiyenin açılması konusunu özellikle vurgulayan güzel şarkıcı "Şemsiye projesi benim özellikle yaptığım bir durum değil anlık gelişen bir olay. Ben bekar bir kadınım biriyle aşk yaşarsam bunu zaten söylerim. Özel hayatımla alakalı sansasyon yaptırmam" dedi.

160120171655009093111_3.jpg

Basın mensuplarının ‘Aşk var mı?’ sorularını yanıtlayan Hadise, ‘Benim kalbim hep dolu, içinde kimin olduğu mühim değil, ailem, sevdiklerim yeterli bana' dedi. ‘Özel biri var mı?’ sorularına net cevap vermekten kaçınan güzel şarkıcı "Her an her şey olabilir" dedi.

Şarkıcı Gülşen’in doğumu ile alakalı konuşan güzel yıldız "Altınımı aldım. En yakın zamanda ziyaretine gideceğim. Allah bana da nasip etsin" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hadise'den flaş Hakan Sabancı açıklaması! ile ilgili etiketler Hadise Kayseri Konser Hakan Sabancı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.