Okyanusta can pazarı! Dev köpekbalığı ile böyle boğuştu

Avustralya açıklarında dalgıçlık yapan bir kişi ölümle burun buruna geldi. Okyanusa dalış yaptığı sırada su altı kamerasıyla deniz altındaki hayatı kameralarına yansıtırken olanlar oldu.

Avustralya da gerçekleşen bu olayın her anı dalgıçın kamerasına yansıyor. Sıradan bir dalış belkide hayatının en heyecanlı dalışı haline geliyor.

Dalgıç normal olarak dalışı yapıyor. Deniz altındaki yaşantıyı kamerasına aldığı sırada bir terslik olduğunu anlayan dalğıç etrafına bakındığı anda dev köpek balığı üzerine geldiğini görüyor. Korku dolu anlar yaşayan dalgıç hızlı bir şekilde üzerine gelen köpekbalığını görünce refleks olarak kendini korumak amacıyla zıpkını köpekbalığına doğru çeviriyor. Bütün hızla gelen balık aniden zıpkını ısırıyor. Dehşete kapılan dalğıç zıpkının tetiğine basıyor ve dev balığı avlıyor.

Köpekbalığının hayatnın son hatası o zıpkını ısırması oluyor. İlk anlarda dalgıç zıpkınını ve avladığı dev köpekbalığını bırakmak istemesede okyanusun dibine doğru gömülen o devasa hayvanı çekmeyi başaramıyor. Zıpkın ve dev köpek balığı okyanusun dibi doğru uzun bir yolculuğa çıkıyor

İşte o anlar;

Okyanusta can pazarı! Dev köpekbalığı ile böyle boğuştu ile ilgili etiketler Avustralya dalgıç okyanus köpekbalığı öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.