Doğa Okulları'nın yeni patronundan gazetelere tam sayfa ilan

Doğa Okulları'nın yeni sahibi Ömer Saçaklıoğlu'ndan gazetelere tam sayfa ilan

106 okul, 70 bin öğrenci, 8 bin öğretmen ve 11 bin çalışanı ile Türkiye genelinde dev bir eğitim kurumu olan Doğa Okulları, FETÖ ile bağlantısı tespit edilen ABD'li TURKVEN Fonu ile ortaklığına geçtiğimiz günlerde son verdi.

Bu ani satış ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kapatılması son anda durdurulan Doğa Okulları'nın yeni patronu Metal Yapı A.Ş'nin de sahibi olan Ömer Saçaklıoğlu oldu.

Öğrenci ve aileleriyle yüz binlerce kişilik dev bir aileyi bünyelerine katan Saçaklıoğlu bugün tüm gazetelere tam sayfa ilan vererek Doğa Koleji'nin yeni vizyonunu kamuoyu ile paylaştı.

İlanda, "Demokrasimizi yaşatacak ve güçlendirecek, cumhuriyetimizi geleceğe taşıyacak, ülkesi ve milleti için çalışan, çağdaş nesiller" yetiştirme sözü veren Saçaklıoğlu, eğitim yatırımlarına hız vereceğini de duyurdu.

Ömer Saçaklıoğlu, açıklamasında, "Ülkesi için değer üreten dünya ölçeğinde başarılara imza atan 'Fikri hür, vicdanı hür nesiller' ile büyüyeceğiz." ifadelerini kullandı. / SuperHaber

270820162108435223603_3.jpg

Doğa Okulları'nın yeni patronundan gazetelere tam sayfa ilan ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.