FETÖ'nün oyunu mu yoksa Saadet Partisi darbecilere destek mi oldu? Kafaları karıştıran mesaj!

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yaptığı darbe girişiminin ardından hiçbir parti, ırk, mezhep, din ayrımı gözetmeden aziz milletimiz sokaklara dökülüp tanklara, F16'lara meydan okudu. Darbe destekçisi bazı şahıslar ise milletimizin sokağa çıkmasını önlemek için çaba sarfetti. Konuya ilişkin sosyal medyada dolaşan bir görüntü ise tepki çekti.

15 Temmuz'da FETÖ'nün yaptığı darbe girişiminin ardından hiçbir parti, ırk, mezhep, din ayrımı gözetmeden aziz milletimiz sokaklara dökülüp tanklara, F16'lara meydan okudu. Darbe destekçisi bazı şahıslar ise milletimizin sokağa çıkmasını önlemek için çaba sarfetti.

SAADET PARTİSİ FETÖ'NÜN DARBE GİRİŞİMİNDE 15 ŞEHİT VERDİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, FETÖ'nün darbe girişimine karşı koymak için insanların sokağa çıktığını anımsatarak, "Şehitlerimiz kanayan yaramız, sızlayan kalbimiz. Saadet Partisi olarak da 15 şehidimiz var" dedi ve darbenin karşısında duran milletimizi tebrik etti.

VATANDAŞA SAHTE MESAJ

yeniakit.com'un haberine göre, FETÖ mensupları halkın meydanları boşaltmasını sağlamak için sahte SMS'ler atarak halkı evlerine yönlendirmeye çalıştı ve cep telefonlarına gelen bu mesajlara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.

BU MESAJI KİM ATTI?

Sosyal medyada dolaşan bir görüntü ise tepkilere neden oldu. Devletimizin meydanlara, vatana sahip çıkılması için yaptığı çağrının ardından parti ayrımı gözetmeksizin meydanlara akan aziz milletimizi evlerinde tutmaya çalışan bir SMS tepki çekti. 16 Temmuz'da atılan SMS'in sahte olup olmadığı bilinmezken, konuyla ilgili Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan açıklama bekleniyor.

İşte o skandal SMS:

280720160017298268188_3.jpg

FETÖ'nün oyunu mu yoksa Saadet Partisi darbecilere destek mi oldu? Kafaları karıştıran mesaj! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.