Advocaat'tan Mehmet Ekici açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, "Mehmet Ekici'yi kadromuza dahil etmek istiyoruz. Trabzonspor da bizden Aatif'ı istiyor ama Aatif gitmek istemiyor. Farklı bir durum gelişmezse Aatif burada kalacak" dedi.

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Advocaat'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Şikayet edecek hiçbir şey yok. Her şey güzel gidiyor. Çok fazla dedikodu oluyor ve birçok isim yazılıp çiziliyor ama baktığımızda sadece 1 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. O oyuncuların bir çoğu buraya gelmeyecek. Transfer yapmak zor. Beklentiler kolay olmayacak ama bu bizimle alakalı değil."

"Hakemlerin yaptıkları iş çok ama çok zor. İşlerinin nasıl zor olduğunu biliyorum ve onlara saygı duyuyorum. Burada hakemleri konuşmanın iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum. Hakemler yerine takımı konuşmak daha doğru olur."

"Gelecek planlarımız ile ilgili olarak idari menajerimiz Hasan Çetinkaya ile çalışmalarımız sürüyor. Elimizdeki oyunculardan daha iyisini buraya getirmezsek transfer yapmanın bir anlamı olmaz. İyi oyuncular almaya çalışıyoruz ama oyuncu getirmek zor. Benim geleceğim ile ilgili şu an konuşmak için erken."

"Mehmet Ekici'yi transfer etmek istiyoruz. Trabzonspor da Aatif'i istiyor. Ama Aatıf bu konuda kulüpten farklı düşünüyor. Ben bu kararına çok saygı duyuyorum. Kendisini anlıyorum, farklı bir durum gelişmezse burada kalacak kendisi hala çok iyi bir futbolcu."

"Karavayev transferi teknik ekibin isteğiyle gerçekleşti. Çok değerli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Çok iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum."

"Türkiye'de ilk defa çalışıyorum. Beşiktaş, Galatasaray ama özellikle Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gördüm."

Advocaat'tan Mehmet Ekici açıklaması ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.