Beşiktaşlı yöneticiler taraftarın heyecanını kursağında bıraktı!

4-1'lik Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklama yapan Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, "Demba Ba gelmek istiyor ama gündemimizde yok, Mandzukic de gündemimizde değil" dedi.

Beşiktaş'ta Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yöneticiler Ahmet Nur Çebi ve Metin Albayrak, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, ''Daha çok yolun ortasındayız, inişler çıkacak olacaktır. Önemli olan yolun sonunu nasıl göreceğimiz. İki deplasman oynadık, ikisi de önemli maçlardı. Aytemiz Alanyaspor'da iyi bir ekip, toparlanacaklardır. Ligde iyi bir kalite var. Demba Ba gittiği günden beri gönlü burada olan bir futbolcu. Demba Ba her zaman Beşiktaş'a gelmek istiyor. Şu anın konusu değil, gittiği günden beri dönmek istiyor.'' şeklinde konuştu.

"TRANSFER YAPMAYABİLİRİZ"

Metin Albayrak ise ''Transfer döneminin bitmesine bir hafta var. Futbolcu almış olmak için almıyoruz. İhtiyaç varsa yapıyoruz. Daha önce iki transfer yaptık. Mitrovic ve Babel'i kadromuza kattık. Devre arasında arzu ettiğimiz, almak istediğimiz futbolcular boşta değil. Belki sezon sonu olabilir. Yeni futbolcu alamayabiliriz. Alırsak da sürpriz olur. Bir iki görüşmemiz var, ama olmayabilir.''

"DEMBA BA VE MANDZUKIC GÜNDEMDE DEĞİL"

''Olcay ve Kerim Frei gitti ama yeni bir kanat futbolcusu gündemimizde yok. Demba Ba'da şuan gündemimizde yok. Sonuç itibariyle kendisi büyük bir sakatlık geçirdi ama şu an düzeldi ve buraya gelmek istiyor. Ama şimdilik sakatlığından dolayı gündemimizde yok. İyi bir Demba Ba'ya kimse hayır diyemez. En büyük çekincemiz sakatlığı. Mario Mandzukic gündemimizde değil.''

Beşiktaşlı yöneticiler taraftarın heyecanını kursağında bıraktı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Metin Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.