Fenerbahçe - Partizan hazırlık maçı özeti ve goller

Fenerbahçe Antalya'da hazırlık maçında konuk ettiği Partizan'ı Ozan Tufan, Fernandao ve İsmail Köybaşı'nın golleriyle 3-1 yenmeyi başardı. Maçın geniş özetini ve gollerini sitemizden izleyebilirsiniz.

Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, özel maçta Partizan'ı konuk etti. Sarı-lacivertliler il yarıda Ozan Tufan ve Fernandao'nun attığı gollerle maçta 2-0 öne geçti. İkinci yarıda tempo düşerken Fenerbahçe İsmail Köybaşı ile üçüncü golü buldu.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

Fenerbahçe henüz 5. dakikada Ozan Tufan'ın attığı golle öne geçti. Şener'in ortasını çok şık kontrol eden Ozan, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu filelere göndermekte zorlanmadı.

Ozan Tufan... pic.twitter.com/sS4T9e2Ym4

— Zelimir HBK / Yeni (@HBKObradovic) 11 Ocak 2017

Fenerbahçe'nin ikinci golü Fernandao ile geldi. Brezilyalı oyuncu, Karavaiev'in şutuna altı pasta dokunarak topu filelere gönderdi.

Karavaiev'in asisti, Kral Fernandao'nun golü. pic.twitter.com/u7lK6Ay3k3

— Canaria Fener (@CanariaFener) 11 Ocak 2017

Fenerbahçe 3. golünü İsmail Köyybaşı ile buldu. Korner vuruşunda topu önünde bulan ismail, çok düzgün bir şutla topu ağlara göndermyi bildi.

İsmail Köybaşı astı.. pic.twitter.com/KWFY4YE4uC

— Zelimir HBK / Yeni (@HBKObradovic) 11 Ocak 2017

Fenerbahçe - Partizan hazırlık maçı özeti ve goller Ozan Tufan

ADVOCAAT'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat basın açıklamasında bulundu. Transferler için yoğun mesai harcadıklarını söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, Mehmet Ekici’yi istediklerini birinci ağızdan doğruladı. Aatıf’ın takas olmak istememesine saygı duyduğunu ifade eden 69 yaşındaki çalıştırıcı, “Trabzonspor onu istedi ama o farklı bir karar verdi. Buna saygı duymak gerek” diye konuştu.

Advocaat basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

“Şikayet edecek hiç bir şey yok burada. Harika sahalarda ve zeminlerde çalışmalarımızı sürdürdük. En iyi otellerde konakladık. Esas mesele, tüm mesele pazar günü. Çok fazla dedikodu oluyor ama Ukrayna’dan bir oyuncuyu kiralık olarak dahil etti. Tüm yazdığınız, önerdiğiniz oyuncuların birçoğu gelmeyecek. Oyuncu getirmek kolay değil.”

GELECEĞİM HAKKINDA KONUŞMAK ERKEN

“Biz antrenör olarak bazen hakem olmak zorunda kalıyoruz. Gerçekten çok zorlanıyoruz. Hakem olmak çok zor. Bazen kararları sizin işinize yarar, bazen yaramaz. Onlara saygı duyuyorum. Hakemler hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum, takımım hakkında konuşmak daha doğru. ”

“Gelecek planlarımızla ilgili genel menajerimiz Hasan Çetinkaya ile çalışma içindeyiz. Bu kulübe doğru oyuncuları getirmek, doğru dengeyi sağlamak için gece gündüz çalışıyor. Doğru oyuncuları getirmezseniz bunun bir anlamı kalmayacak. İyi oyuncular almak istiyoruz. Geleceğim hakkında konuşmak için erken.”

MEHMET EKİCİ BİZDE OYNAMAK İSTİYOR

“Trabzonspor’dan Mehmet Ekici’yi kadroya dahil etmek istiyoruz. Onlar da Aatif’i istiyorlar ama Aatif’in görüşü farklı. Kendi kararını kendisi vermek durumunda ve Aatif kesinlikle yanlış yapmadı, kulübün kararından farklı bir karar vermek istedi. Kadromuza katıldı, farklı bir durum gelişmezse burada kalır çünkü çok iyi bir oyuncu.”

“Mehmet Ekici burada oynamak istiyor. Burayı isteyen bir oyuncu bize büyük katkı sağlar. Mehmet Ekici ile özel olarak bir görüşme yapmadım ama başkaları kendisiyle konuştu.”

Fenerbahçe - Partizan hazırlık maçı özeti ve goller ile ilgili etiketler Fenerbahçe video Ozan Tufan Partizan hazırlık maçı özet goller izle Fernandao İsmail Köybaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.