Napoli'de Maradona sesleri

Arjantinli efsane Diego Armando Maradona, futbolculuk döneminde formasıyla özdeşleştiği Napoli takımına teknik direktör olarak dönüyor.

Dünyanin en iyi futbolcuları arasında en üst sıralarda gösterilen Diego Armando Maradona, Avrupa’da damga vurduğu Napoli takımına dönmeye hazırlanıyor.

Arjantinli futbol adamı bu konuda yapılan haberleri doğrular nitelikte bir açıklama yaptı.

BURAYA GELMEK İLK ADIMDI

Görüşmelerde bulunmak için Napoli şehrine giden Maradona, “Napoliler ile aramda baba oğul ilişkisi var. Bu bana çok dokunuyor. 30 yıllık aranın ardından ilk defa buraya geliyormuş gibi heyecan duyuyorum. Napoli’ye gelmek ilk adımdı. Bazı konuları görüştük. Napoli’yi çalıştırmak dünyada istediğim en önemli şey.'' diye konuştu.

AMACIM İTALYA'NIN DEVLERİYLE YARIŞMAK

Maradona açıklamasının devamında ise, ''Amacım takımı toparlayarak Juve, Milan, Inter ve Roma gibi takımlarla başabaş yarışacak duruma getirmek” ifadelerini kullandı.

Arjantinli efsane son olarak Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al-Wasl takımını çalıştırdı. Maradona 5 yıldır takım çalıştırmıyor.

Napoli'de Maradona sesleri ile ilgili etiketler Maradona Napoli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.