Tablo net! Kimler HDP'yi destekliyor!

Ahmet Davutoğlu Batman'da halka seslendi. Davutoğlu'nun gündeminde HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş vardı. Davutoğlu, 'Bakın kimler HDP’yi destekliyor... Paralelciler, göbeğini kaşıyan adam diyenler, darbeciler ve ermeni diasporası...Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Ne yapmak istedikleri aşikar. Bir araya gelmek istiyorlar. ' ifadelerini kullandı..

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

"Bizim diyanet işleri başkanımız hutbe okurken HDP genel başkanı burada ona saldırıyor. Bu milletten ne istersin sormak gerekmez mi? Onlara ancak batıdaki marjinal partiler destek verir. Biz Ak Parti gemisine binen kimseye kimlik sormayız. 28 Şubat zihniyeti HDP'ye çağrıda bulunuyor. Bir köşe yazarı... 2011'de AK Parti kazandı diye size "Bidon kafalılar" diyen cahil var ya... Şimdi de demiş ki: "Bütün oylar HDP'ye" Şimdi de HDP'ye oy topluyorlar. Kahrolsun ırkçılık."

BAKIN KİMLER HDP'Yİ DESTEKLİYOR!

"Bakın kimler HDP’yi destekliyor. Paralelciler, göbeğini kaşıyan adam diyenler, darbeciler ve ermeni diasporası... Bana arkadaşını söyle sana kim olacağını söyleyeyim. Ne yapmak istedikleri aşikar. Bir araya gelmek istiyorlar."

"HDP, CHP, MHP, paralelciler ve bazı medya organları AKP’ye saldırmak istiyor. AKP bu millete barışı getirdi. Kardeşliği bozmak istiyorlar. Kardeşliğimiz ebedi olacaktır. Çözüm sürecinden taviz vermeyeceğiz. Muhattabımız millettir."

AYDIN ÖNCE DÜRÜST OLMALI!

"Bugün HDP’ye bir destek de güya aydınlardan geldi. Aydın önce dürüst olmalı. Aydın olmak aynı metinde AK Partiye yönelik saldırıları da kınamak demek değil mi? Biz HDP yapılan saldırıları hep kınadık. Neden onlar da AK Parti’ye yapılan saldırıları kınamıyorlar?"

Tablo net! Kimler HDP'yi destekliyor! ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.