Sibel Can O Ses Türkiye'ye geri döndü! Hülya Avşar gitti...

O Ses Türkiye'nin son bölümünde Sibel Can'ın yerine Hülya Avşar'ın yer alması programdan ayrıldığı şeklinde yorumlandı. Sibel Can O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? sorusu bu akşam yanıt buldu. Sibel Can O Ses Türkiye son bölümde yeniden jüri koltuğuna oturdu.

O Ses Türkiye'nin son bölümünde Sibel Can'ın yerine Hülya Avşar'ın jüri koltuğunda olması, Sibel Can'ın programdan ayrıldığı şeklinde yorumlandı. Sibel Can'ın programda bulunmaması geçici bir ayrılık mı yoksa programdan tamamen ayrıldı mı? Bu sorunun cevabı O Ses Türkiye'nin bu akşam yayınlanan bölümünde anlaşıldı. Sibel Can O Ses Türkiye son bölümde yeniden jüri koltuğuna oturdu.

Hülya Avşar ‘O Ses Türkiye’de telefonu açtı ve…

Sibel Can'ın jüri üyeliği yaptığı 'O Ses Türkiye' programında geçici olarak onun koltuğuna oturan Hülya Avşar, yarışmacıyı ikna etmek için ilginç bir yola başvurdu.

‘O Ses Türkiye’de Sibel Can’ın yerine geçici olarak jüri koltuğuna oturan Hülya Avşar, yarışmacıyı ikna etmek için çok ilginç bir yönteme başvurdu. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ‘O Ses Türkiye’nin bu akşam yayınlanacak bölümünde, hayran kaldığı sesi takımına katmak isteyen Hülya Avşar’ın, bir anda telefonunu çıkarıp Sibel Can’ı aramasını izleyeceğiz.

Programın yayınlanan tanıtımında ünlü sanatçı, “Sibel Can’la konuşuyorum. Özellikle seni çok istediğini söylüyor” sözleriyle, yarışmacıyı ikna etmeye çalıştı. Diğer jüri üyesi Murat Boz’un ise “Alo Mazhar Abi (Mazhar Alanson)” diyerek, aynı taktikle karşılık vermesi dikkat çekti.

O Ses Türkiye'ye damga vuran isim: Aşık Kul Erdal yani Erdal Balık kim

FETÖ şüphelisi 'O Ses Türkiye' yarışmacısı için karar!

100120172111580189605_3.jpg

Sibel Can O Ses Türkiye'den ayrıldı iddiaları gündeme gelmişti

Sibel Can bilindiği gibi 2016'da Ebru Gündeş’in yerine programa katılmış ve programda bayağı bir yarışmacı seçmişti. O Ses Türkiye'nin 8 ocak fragmanlarında Hülya Avşar'ın bulunması acaba Sibel Can programdan ayrıldı diye yorumlandı. Sibel Can'ın O Ses Türkiye'de olmaması geçtiğimiz haftanın yılbaşı olmasına yorumlandı. Sibel Can’ın programda olmama sebebi Yılbaşı Sahne programı nedenіyle yenі çekіmlere katılamamasıdır. Yapılan resmi açıklama yok ancak Sibel Can programa ne zaman katılacak bilinmiyor. Yapılan resmi açıklama yok ancak Sibel Can programa ne zaman katılacak bilinmiyor.

Tanıtım fragmanında Sibel Can'ın Hülya Avşar'ı telefonla aradığı ve programı izleyerek yarışmacıyı çok istediğini söylediği görülüyor. Bunu Ti'ye alan Murat Boz ise yarışmanın daha önceki jürilerinden Mazhar Alanson ile konuşur gibi yaparak alo Mazhar abi diyerek telefonu kulağına götürdüğü izleniyor. O Ses Türkiye yarışmasının bu akşamki programında birçok yarışmacı performanslarını sergiliyor. Bugünkü yarışmada ayrıcı Sazı ile bir aşık'ın da programa katıldığı gözlenirken ayrıca Hadise içinde kısa bir şarkı sözü oluşturuyor.

SİBEL CAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Program yapımcısı Acun Ilıcalı, Sibel Can’ın özel bir sebepten dolayı çekimlere gelemediğini açıkladı.Twiiter'dan açıklama yapan Sibel Can da durumu "#OSesTürkiye de Hülya Avşar süprizi var. Bölüme hasta olduğum için katılamadım sevgili Hülya adıma güzel sesler seçtimi bende merak ediyorum" şeklinde açıklık getirdi.

Sibel Can O Ses Türkiye'ye geri döndü! Hülya Avşar gitti... ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Sibel Can Acun Medya Hülya Avşar ayrıldı mı Sibel Can O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.