Hadise eski fotoğraflarını unutup 'Her yerim orijinal' dedi

Estetik yaptırdı iddialarına cevap veren Hadise, dudaklarına dolgu yaptırdığı ve göğüslerine silikon taktırdığı haberlerinin doğru olmadığını belirterek "Her yerim orijinal" açıklamasında bulundu.

Eski fotoğraflarını unutan Hadise, dudaklarına dolgu yaptırdığı ve göğüslerine silikon taktırdığı iddialarını yalanlayarak, "Her yerim orijinal" dedi.

Şu sıralar O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan şarkıcı Hadise'nin, son klibi 'Sıfır Tolerans'ın çekimleri öncesinde bir güzellik merkezine gidip dudağına dolgu yaptırdığı söylenmişti.

640x359

"HER YERİM ORİJİNAL"

Dudaklarına dolgu yaptırdığı, memelerine silikon taktırdığı söylenen Hadise ''Her yerim orijinal'' diyerek iddiaları yalanladı. Kilo aldığı yönündeki eleştirilere de yanıt veren ünlü şarkıcı, "'Kilom hakkında konuşanlar bana şiddet uyguluyor" dedi.

hadisenin-makyajsiz-goruntusu

ESKİ FOTOĞRAFLARI ELE VERİYOR

Hadise'nin eski fotoğraflarına baktığımızda dudağındaki değişim çok belli oluyor. Burnunun ön tarafını da düzelttiren şarkıcı, hafif kilolu olan yüzünü de incelttirerek bambaşka Hadise olmuş.

eski-fotograflarini-unutan-hadise-her-yerim-10329780_8648_m

Yorumlar
Yorum yapmak için tıklayınız
GÜNÜN VİDEOSU

Son 23 yılda 430 yeni tünel inşa edildi... Bakan Uraloğlu: 2002'ye kadar Türkiye'de 83 tünel vardı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2002 yılı sonunda 50 kilometre uzunluğunda 83 adet tünel olduğunu belirterek, "23 yılda 740 kilometre uzunluğunda 430 yeni tünel inşa ettik. Toplam tünel sayımız 513'e, uzunluk ise 790 kilometreye çıktı" dedi.